TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA MERAM BELEDİYESPOR RÜZGARI ESTİ

MERAM BELEDİYESPOR KULÜBÜ | TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA MERAM BELEDİYESPOR RÜZGARI ESTİ

Türkiye Kick Boks Şampiyonasında yine Meram rüzgarı esti. 1-7 Temmuz tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenen şampiyonaya katılan Meram Belediyesporlu Kick Boksçular 5 madalya ile dönerken, sporculardan Sabriye Gür A-Milli Takım formasıyla Kasım ayında gerçekleştirilecek Dünya Kupasında Konya’yı temsil etme hakkı kazandı.
1-7 Temmuz tarihleri arasında Erzurum’da düzenlenen Türkiye Kick Boks Şampiyonasında Meram Belediyespor rüzgarı esti. Meram Belediyesporlu sporcular turnuvadan 5 madalya ile dönerken, derece alan sporculardan Sabriye Gür A-Milli Takım formasıyla Kasım ayında gerçekleştirilecek Dünya Kupasında, Genç Bayanlarda Şeyma İyiel ise Open Avrupa Kupasında Türkiye’yi temsil edecekler. Sabriye Gür Dünya Kupasına katılma başarısıyla sadece Meram’ı değil, Konya’yı da temsil edecek tek kişi olacak.

Türkiye Şampiyonasında dereceye giren Meram Belediyesporlu Kick Bokscuların isimleri ise şöyle;

1-Sabriye Gür Full Contact 70 Kg Türkiye 1.’si
2-Şeyma İyiel Full Contact 70 Kg Türkiye 2.’si
3-E.Abdullah Beserek Point 37 Kg Türkiye 2.’si
4-T.Mine Aybilek Full Contact 65 Kg Türkiye 3.’sü
5-Bilal Alp Point 28 Kg Türkiye 3.’sü

BAŞKAN KAVUŞ; “ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARINI MADALYA İLE TAÇLANDIRAN SPORCULARIMIZI TEBRİK EDİYORUM””

Türkiye Kupasına katılan, madalya alarak başarı sağlayan ve bu başarılı sonuçlarla Uluslararası Şampiyonalara katılma hakkı kazanan tüm sporcuları ve onların yetişmelerinde büyük pay sahibi antrenörlerini ayrı ayrı kutlayan Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, bu başarıların Meram’ı hatta tüm Konya’yı bir kez daha gururlandırdığını belirtti. Gençliğe yapılan yatırımların meyvelerini bu şekilde almaktan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Başkanı Kavuş, sözlerini şöyle sürdürdü; “Gençliğimiz ve spor adına gösterdiğimiz özveri ve yaptığımız yatırımların meyvelerini kupa ve madalyalarla almış olmak bizler için övünç kaynağı. Onları bu başarı yolculuklarında bugüne kadar yalnız bırakmadık, bundan sonra da bırakmayacağız. Başarılarının artarak devam etmesi için elimizden gelenin çok daha fazlasını yapmaya hazırız. Gençlerimizi, antrenörlerini ve kulüp yöneticilerimizi fedekarca çalışmalarını madalyalarla taçlandırmalarından dolayı tebrik ediyor, başarılarının bundan sonraki turnuvalarda da sürmesini temenni ediyorum.