MERAM BELEDİYESPORLU SILA ÖZGE ÖDEN’DEN DÜNYA 2.’LİĞİ

MERAM BELEDİYESPOR KULÜBÜ | MERAM BELEDİYESPORLU SILA ÖZGE ÖDEN’DEN DÜNYA 2.’LİĞİ

Wushu Dünya Şampiyonası’na Meram Belediyesporlu Sıla Özge Öden damga vurdu. Öden, Uzun Sopa kategorisinde Dünya 2.’si olurken Konya’ya büyük gurur yaşattı.

Meram Belediyesporlu sporcular, gerek yurt içi gerekse yurt dışındaki müsabakalarda gösterdikleri başarılarla göz doldurmaya devam ediyor. İWUF Wushu Taolu Virtual Competition 2021 Online Dünya Şampiyonası 6 Eylül - 18 Ekim 2021 tarihleri arasında düzenlenirken Meram Belediyesporlu Sıla Özge Öden Uzun Sopa kategorisinde Dünya 2.’liği elde etti.

Wushu branşında elde ettiği başarılara bir yenisini daha ekleyen Sıla, 61 ülkeden 1000 sporcunun katıldığı Dünya Şampiyonası’nda gümüş madalya almaya hak kazanarak Konya’ya gurur yaşattı.

“MERAM BELEDİYESPOR ŞEHRİMİZİN GURUR KAYNAĞI OLMAYA DEVAM EDİYOR”

Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, genç ve çocuklar için sporun önemine dikkat çekerken, “Meram Belediyesporlu sporcularımız her zaman olduğu gibi yine şehrimizin gurur kaynağı olmaya devam ediyor. Katıldıkları her müsabakadan alınlarının akı ile çıkan gençlerimizi tebrik ediyorum. Çocuklarımız ve gençlerimiz için sporun ne kadar önemli olduğunu biliyor, çalışmalarımızı bu yönde sürdürüyoruz. Belediyemiz bünyesinde faaliyet gösteren Meram Belediyespor’da gençlerimizi tecrübeli hocalar eşliğinde yetiştiriyoruz. Onlar da gösterdikleri azim ve başarılarla göğsümüzü kabartmaya devam ediyor” dedi.

MERAM BELEDİYESPOR ÜLKEMİZİ TEMSİL EDEN SPORCULAR YETİŞTİRİYOR

Sıla Özge Öden’i göstermiş olduğu başarıdan dolayı kutlayan Başkan Kavuş, “Sıla kızımız küçük yaştan itibaren Meram Belediyespor’a katılmış, hocalarımızın, ailesinin ve kendisinin çabalarıyla ülkemizi temsil eden bir sporcu haline gelmiştir. Kendisini tebrik ediyor ve  başarılarının devamını diliyorum. Ülkemizi gururlandırmaya devam edeceğinden şüphem yok. Sıla’nın başarısında pay sahibi olan ailemize, hocalarımıza ve Meram Belediyespor Kulüp Yönetimimize teşekkür ediyorum” şeklinde görüş belirtti.