MERAM BELEDİYESPOR KUNG FU TAKIMI TARİH YAZDI!

MERAM BELEDİYESPOR KULÜBÜ | MERAM BELEDİYESPOR KUNG FU TAKIMI TARİH YAZDI!

Meram Belediyespor Kung Fu takımı sporcuları, 30 Temmuz-04 Ağustos 2019 tarihleri arasında 12 ülkeden 570 sporcunun katılımıyla Ankara da düzenlenen Uluslararası Turnuvada gösterdikleri başarı ile yine tarih yazdılar. Turnuvadan 10 madalya ile dönün sporcuları tebrik eden Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, şampiyonlukların ve madalyaların kulüp sporcuları için artık bir gelenek haline geldiğini söyledi. Katıldıkları her turnuvadan başarılı sonuçlarla dönerek Konya ve Meram’ın gururu haline gelen Meram Belediyespor Kung fu takımı, 30 Temmuz-04 Ağustos 2019 tarihleri arasında 12 ülkeden 570 sporcunun katılımıyla Ankara da düzenlenen “Uluslararası Yıldızlar-Gençler ve Büyükler Avrasya Balkan Open Wushu Kung Fu Bay-Bayan Sanda ve Taolu Şampiyonası”nda yine destan yazdı. Turnuvaya 12 sporcuyla katılan Meram Belediyespor Kulübü sporcuları 10 madalya kazandı.

TAKIM OYUNCULARI TURNUVADAN 10 MADALYA İLE DÖNDÜ

Meram Belediyespor Kung Fu Takımının aldığı dereceler ve madalya kazanan sporcuların isimleri ise şöyle;

SANDA

Reyhan GÜL 45kg Balkan 1. si